Ana içeriğe geç

MARMARİS’TE LİMAN GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Marmaris’te 2026 yaz sezonu öncesi liman güvenliğine yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Kaymakam Nurullah Kaya başkanlığında düzenlenen toplantıya Kaymakam Refiki Birkan Göktaş ile ilgili kurum amirleri katıldı.

MARMARİS’TE LİMAN GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıda, limanlarda güvenliğin artırılması, olası risklerin önceden tespit edilmesi ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi konuları ele alındı. Katılımcılar, deniz ve kara güvenliğine yönelik alınacak tedbirler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Kaymakam Kaya, liman güvenliğinin ilçe güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmaların sürdürüleceğini ve güvenliğin en üst seviyede tutulacağını ifade etti.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle