Ana içeriğe geç

MARMARİS’TE SEZON HARAKETLİLİĞİ BAŞLADI

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris, 13 Mart 2026 itibarıyla sezonun ilk turist kafilesini ağırlayarak turizm hareketliliğine resmen başladı.

MARMARİS’TE SEZON HARAKETLİLİĞİ BAŞLADI

Özellikle Avrupa ülkelerinde okulların ara tatile girmesiyle birlikte ilçeye olan ilgi hızla artarken, Marmaris sokaklarında yeniden hareketli günler yaşanmaya başladı. Kış sezonunun sakinliğini geride bırakan Marmaris’te, oteller, restoranlar ve turistik işletmeler yeni sezon için kapılarını açtı. İlk turist kafilelerinin gelişiyle birlikte sahil şeridi ve çarşı merkezinde yoğunluk gözle görülür şekilde arttı.

Sezonun açılmasıyla birlikte Marmaris’te turizm rüzgârı yeniden eserken, bölge esnafı ve işletmeciler yoğun ve bereketli bir yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle