Ana içeriğe geç

MARMARİS’TE TAŞKIN RİSKİNE KARŞI BELEDİYE EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Marmaris’te etkili olan sağanak yağışın ardından su baskınları ve taşkınların önüne geçmek amacıyla Marmaris Belediyesi ekipleri çalışma başlattı.

MARMARİS’TE TAŞKIN RİSKİNE KARŞI BELEDİYE EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ
1 / 3

 Ekipler, yağmur sularının daha hızlı tahliye edilmesini sağlamak ve su birikintilerinin oluşmasını önlemek amacıyla mazgal kapaklarını açtı.

Marmaris’te dün öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış, bugün de aralıklarla devam ediyor. Yağışın etkisiyle ilçede su baskını ve taşkın riskine karşı önlemler artırıldı. Marmaris Belediyesi ekipleri, yağmur sularının akışını kolaylaştırmak ve olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla mazgallarda çalışma gerçekleştirdi.

Özellikle yoğun yağış sırasında suyun tahliye edilmesini kolaylaştırmak amacıyla mazgal kapaklarını açan ekipler, suyun birikmesini önlemeye yönelik müdahalelerde bulundu. İlçede yağışın devam etmesi nedeniyle vatandaşların ve sürücülerin dikkatli olmaları istendi.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle