Ana içeriğe geç

Melikgazi’de 58 mahallede ilaçlama çalışmaları devam ediyor

İNSAN VE ÇEVRE SAĞLIĞININ KORUNMASI İÇİN 58 MAHALLEDE HER TÜRLÜ HAŞEREYE KARŞI PERİYODİK OLARAK İLAÇLAMA YAPAN MELİKGAZİ BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN RAHAT BİR YAZ DÖNEMİ GEÇİRMESİ ADINA ÇALIŞMALARINA YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

SON DAKİKA
Melikgazi’de 58 mahallede ilaçlama çalışmaları devam ediyor

İnsan ve çevre sağlığının korunması için 58 mahallede her türlü haşereye karşı periyodik olarak ilaçlama yapan Melikgazi Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmesi adına çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.


Sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ilçenin her köşesinde ilaçlama yapıldığını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Belediyemizin yıl boyunca belli periyotlarla sürdürdüğü fakat havaların ısınması ile yoğunlaştırdığımız ilaçlama çalışmaları kapsamında; ekiplerimiz park ve bahçeler, yağmur suyu kanalları, rögarlar, çöp konteynerleri ve orta refüjler gibi çeşitli üreme alanları ile bilhassa vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan alanlarda larva ve haşerelerle mücadele ediyor. Doğal hayat ve biyolojik dengeye uyumlu ilaçlar kullanarak sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ilçemizin her köşesinde yürüttüğümüz bu çalışmalarla amacımız hemşerilerimizin rahat ve sağlıklı bir yaz sezonu geçirmesini sağlamak. Bu doğrultuda ilçemizin sağlığı ve temizliği için emek veren mesai arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ederim" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi