Ana içeriğe geç

Meteoroloji’den 4 il için kuvvetli yağış uyarısı

METEOROLOJİ 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, ERZURUM, ERZİNCAN, BAYBURT VE ARDAHAN ÇEVRELERİNDE YEREL KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENDİĞİNİ BİLDİRDİ

SON DAKİKA
Meteoroloji’den 4 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Ardahan çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.


Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün sabah saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan ve Ardahan çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren ise Bayburt çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.


Yerel kuvvetli olması beklenen yağışlar nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ve yağış sırasında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzlukların yaşanabileceği belirtildi.


Vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.


Uyarının 16 Ağustos saat 06.00’dan itibaren geçerli olacağı bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle