Ana içeriğe geç

Milletvekili Hatipoğlu, milli maçı tribünden takip etti

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ NEBİ HATİPOĞLU VE AİLESİ, TÜRKİYE - FRANSA FUTBOL MAÇINI TRİBÜNDEN TAKİP EDEREK MİLLİ TAKIMA DESTEK VERDİ.

SON DAKİKA
Milletvekili Hatipoğlu, milli maçı tribünden takip etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve ailesi, Türkiye-Fransa futbol maçını tribünden takip ederek milli takıma destek verdi.


UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk maçında A Milli Futbol Takımı, dün Kocaeli’de konuk ettiği Fransa’ya 1-0 mağlup oldu. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, heyecanlı karşılaşmayı tribünden ailesiyle birlikte canlı olarak takip etti. Konu ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı yapan Milletvekili Hatipoğlu, "Mücadelesi ve sahadaki teri için Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Dün gece tribünlerde muazzam bir atmosfer, tek bir yürek vardı. Yolumuz uzun, inancımız tam" ifadelerine yer verdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle