Ana içeriğe geç

Milli muharip uçak KAAN, TEKNOFEST Güneydoğu’da ilk kez sergilenecek

TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ TARAFINDAN ÜRETİLEN MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN'IN BİRE BİR ÖLÇEKLİ MOCKUP'I TEKNOFEST GÜNEYDOĞU'DA İLK KEZ VATANDAŞLARA SERGİLENECEK.

SON DAKİKA
Milli muharip uçak KAAN, TEKNOFEST Güneydoğu’da ilk kez sergilenecek

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından üretilen milli muharip uçak KAAN’ın bire bir ölçekli mockup’ı TEKNOFEST Güneydoğu’da ilk kez vatandaşlara sergilenecek.


TEKNOFEST Güneydoğu, kadim topraklar Şanlıurfa’da yarın kapılarını açacak. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından üretilen milli muharip uçak KAAN’ın bire bir ölçekli mockup’ı TEKNOFEST Güneydoğu’da ilk kez sergilenecek. 5’inci nesil savaş uçağı KAAN, ihtişamıyla göz kamaştırırken KAAN’ı yakından inceleyen vatandaşlar fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor. "Devletimizin bu kadar imkanı olduğunu görmek bizi fazlasıyla sevindiriyor"


KAAN’ı inceleyen vatandaşlardan Fatih Mizan, "Fazlasıyla mutluyuz. Gurur verici bir şey. Böyle bir etkinlik Urfa’da düzenlendiği için çok mutluyuz. Devletimizin bu kadar imkanı olduğunu görmek bizi fazlasıyla sevindiriyor" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle