Ana içeriğe geç

Minik devler parkede kıyasıya yarıştı

SİVAS’TA DÜZENLENEN BASKETBOL MİNİKLER A İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINDA MİNİK SPORCULAR ŞAMPİYONLUK İÇİN TER DÖKTÜ.

SON DAKİKA
Minik devler parkede kıyasıya yarıştı

Sivas’ta düzenlenen Basketbol Minikler A İl Birinciliği müsabakalarında minik sporcular şampiyonluk için ter döktü.


Sivas’ta düzenlenen Basketbol Minikler A İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda minik sporcular, şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.


Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Basketbol İl Temsilciliği organizasyonunda gerçekleştirilen 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Minikler A İl Birinciliği müsabakalarında birbirinden çekişmeli maçlar oynandı.


Turnuva sonunda rakiplerini geride bırakan Gaziosmanpaşa İlkokulu il birincisi olarak şampiyonluğa ulaştı. .


Müsabakaların ardından dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Takımlara kupa ve madalyaları; Gaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü Ömer Doğan, Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulu Müdürü Hakan Arısoy, Lütfü Abay İlkokulu Müdür Yardımcısı Yüksel Yıldırım ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle