Ana içeriğe geç

Minik eller toprakla buluştu

TUNCELİ ATATÜRK ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE AİLELERİ VE ÖĞRETMENLERİYLE BİRLİKTE ÇİÇEK DİKEREK ÇEVRE BİLİNCİNE DİKKAT ÇEKTİ.

SON DAKİKA
Minik eller toprakla buluştu

Tunceli’de anaokulu öğrencileri, Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte aileleri ve öğretmenleriyle birlikte çiçek dikerek çevre bilincine dikkat çekti.


Tunceli Atatürk Anaokulu öğrencileri, "Ailemle Eğitim Yolculuğu" projesi kapsamında 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. 9 öğretmen, 50 öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen çiçek dikimi etkinliğinde minikler, doğaya olan sevgilerini uygulamalı olarak gösterdi. Etkinlik boyunca öğrenciler, aileleriyle birlikte toprağa çiçekler dikerek çevreyi korumanın ve yeşil alanları artırmanın önemini deneyimleyerek öğrendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklar hem eğlenceli vakit geçirdi hem de doğaya karşı sorumluluk bilinci kazandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle