Ana içeriğe geç

Minik öğrenciler hayallerini kağıda çizdi

DÜZCE’DE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN 23. HAYALLERİM KAĞITTA RESİM ŞENLİĞİ, MEVLANA KIZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE BÜYÜK BİR HEYECAN VE YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

SON DAKİKA
Minik öğrenciler hayallerini kağıda çizdi

DÜZCE(İHA) – Düzce’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında geleneksel olarak düzenlenen 23. Hayallerim Kağıtta Resim Şenliği, Mevlana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde büyük bir heyecan ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.


Mevlana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Düzce’de farklı anaokullarından gelen misafir öğrencilerin katılımıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen "Hayallerim Kağıtta Resim Etkinliği" kapsamında öğrenciler hayallerini kağıtlarına yansıttı. Çocuklarımızın özgün çizimleri, neşeli anları ve renkli çalışmaları, 23 Nisan ruhunu yansıtan anlamlı görüntülere sahne oldu.


Sanat, oyun ve çocuk sevgisiyle zenginleşen etkinlik, bayram sevincini hep birlikte yaşatan unutulmaz bir şenliğe dönüştü.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle