Ana içeriğe geç

Minik öğrenciler sporla hem eğlendi hem hareket etti

Bilecik’te minik öğrenciler sporla hem eğlendi hem hareket etti. Bilecik’te Atatürk İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencileri, İlkokullarda Fiziksel Etkinlikler kapsamında düzenlenen etkinlikte spor dolu bir gün geçirdi.

SON DAKİKA
Minik öğrenciler sporla hem eğlendi hem hareket etti
1 / 2

Bilecik’te minik öğrenciler sporla hem eğlendi hem hareket etti.


Bilecik’te Atatürk İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencileri, İlkokullarda Fiziksel Etkinlikler kapsamında düzenlenen etkinlikte spor dolu bir gün geçirdi. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, çeşitli fiziksel aktivitelerle hem hareket etti hem de eğlenceli vakit geçirdiler.


Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, "Sporla hareket ediyor, birlikte eğleniyor ve güzel hatıralar biriktiriyoruz. Minik adımlar, büyük enerji" dedi.

Haber kaynağı: İhlas Haber Ajansı

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle