Ana içeriğe geç

Mudurnu’da özel çocuklar protokol koltuklarını devraldı

BOLU'NUN MUDURNU İLÇESİNDE 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ'NDE ÖZEL ÇOCUKLAR MUDURNU BELEDİYESİ VE MUDURNU KAYMAKAMLIĞI’NDA AĞIRLANDI.

SON DAKİKA
Mudurnu’da özel çocuklar protokol koltuklarını devraldı

BOLU (İHA) – Mudurnu’da 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında özel çocuklar, kaymakamlık ve belediye başkanlığı makamlarını sembolik olarak devraldı.


İlçe protokolü tarafından ağırlanan özel öğrencilerden Eren Aslan ve Kerim Kocakuş, Mudurnu Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş’un makam koltuğuna oturdu. Programın devamında Mudurnu Belediyesini ziyaret eden Engin Özcan ise Belediye Başkanı Doğan Onurlu’dan makamı devralarak bir süre başkanlık koltuğunda oturdu.


Farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, makam koltuklarına oturan özel çocuklar hem sorumluluk deneyimi yaşadı hem de keyifli anlar geçirdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle