Ana içeriğe geç

Deneyap Uygulama Sınavı Muğla’da Rekor Katılımla Yapıldı

Türkiye’nin teknoloji yıldızlarını yetiştiren Deneyap Teknoloji Atölyeleri kapsamında düzenlenen Deneyap Uygulama Sınavı, Muğla’da yoğun bir katılımla başarıyla tamamlandı.

SON DAKİKA
Deneyap Uygulama Sınavı Muğla’da Rekor Katılımla Yapıldı

Türkiye’nin teknoloji yıldızlarını yetiştiren Deneyap Teknoloji Atölyeleri kapsamında düzenlenen Deneyap Uygulama Sınavı, Muğla’da yoğun bir katılımla başarıyla tamamlandı. Fethiye’den gelen başvurularla birlikte bu yıl il genelinde rekor seviyeye ulaşıldı. Cumhurbaşkanlığı himayesinde; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle yürütülen projenin üçüncü ve son aşaması olan uygulama sınavı, 20 Eylül 2026 tarihinde Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapıldı. Muğla’da iki seans halinde gerçekleştirilen heyecan dolu sınavlar, Menteşe Spor Salonu ve Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlendi. "Geleceğin Bilim İnsanlarının Yanındayız"

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sınava gösterilen yoğun ilgiden duyulan memnuniyet dile getirilirken, geleceğin teknoloji lideri adaylarına başarı dilekleri iletildi. Açıklamada, gençlerin bilim ve teknoloji alanında gelişimlerini desteklemeye yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.



HABER KAYNAĞI : İHA

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle