USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Muğla'da Sahte Hesap Operasyonu Gazeteciler Gözaltında

Muğla'da sahte hesaplar üzerinden tehdit ve dezenformasyon yapanlara yönelik operasyonda 8 kişi yakalandı. Gözaltında 3 gazeteci de bulunuyor.

Muğla'da Sahte Hesap Operasyonu Gazeteciler Gözaltında
24-02-2026 09:12
24-02-2026 09:45

Muğla’da sahte sosyal medya hesapları üzerinden hakaret, tehdit ve dezenformasyon iddialarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen ikinci operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Muğla’da sahte sosyal medya hesapları üzerinden hakaret, tehdit, şantaj ve dezenformasyon yapıldığı iddialarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ikinci bir operasyon gerçekleştirildi. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla kentin farklı ilçelerinde düzenlenen operasyonda Menteşe’de gazeteci H.T., Milas’ta gazeteci M.T., Fethiye’de gazeteci S.C.B., bir siyasi partinin eski il başkanı olan O.A. ile M.G., S.K., U.K. ve H.B. gözaltına alındı.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen ilk operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınmış, 2 kişi tutuklanmıştı.



HABER KAYNAĞI : İHA


Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ