Ana içeriğe geç

MUTLU AYHAN’DAN MARMARİS ORDULULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Marmaris Ticaret Odası Başkanı ve başkan adayı Mutlu Ayhan, inşaat sektörü temsilcileriyle buluşarak sektörün sorunlarını dinledi.

MUTLU AYHAN’DAN MARMARİS ORDULULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
1 / 4

 Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Marmaris’in ekonomik ve sosyal yaşamı, özellikle inşaat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin karşılaştığı sorunlar, sektörün ihtiyaçları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, Ayhan’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan Beton Test ve Yapı Güvenliği Laboratuvarı da gündeme geldi. Projenin, inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu test ve analiz hizmetlerine Marmaris’te erişim sağlanması, işletmelerin zaman ve maliyet kayıplarının azaltılması ve yapı güvenliğine katkı sunulması açısından taşıdığı önem değerlendirildi.

MUTLU AYHAN’DAN MARMARİS ORDULULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET 

Marmaris’in gelişiminde farklı sektörlerin ve kentte yaşayan tüm kesimlerin önemli bir payı olduğunu vurgulayan Ayhan, “Bizim önceliğimiz, üyelerimizin sorun ve ihtiyaçlarını tespit etmek ve karşılığı olan, uygulanabilir projeler üretmek. Marmaris’te ticaret yapan, üreten ve istihdam sağlayan herkesin görüşü bizim için kıymetli. Hem sektörlerimizi güçlendirmek hem de kentimizin geleceğine kalıcı katkılar sunmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ayhan, ziyaretin sonunda gösterdikleri misafirperverlik ve samimi sohbetleri dolayısıyla Dernek Başkanı Yaşar Karaosmanoğlu’na, Marmaris Belediyespor Başkanı Erdem Karaosmanoğlu’na ve dernek üyelerine teşekkür etti.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle