Ana içeriğe geç

Niğde’de ’Maarifin Kalbinde Ramazan’ buluşması

NİĞDE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ, “MAARİFİN KALBİNDE RAMAZAN” ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖZEL KURSİYERLERİYLE ANLAMLI BİR BULUŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

SON DAKİKA
Niğde’de ’Maarifin Kalbinde Ramazan’ buluşması

Niğde Halk Eğitimi Merkezi, ’Maarifin Kalbinde Ramazan’ etkinlikleri kapsamında özel kursiyerleriyle anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.


Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen etkinlikte paylaşma, dayanışma ve sevgi duyguları ön plana çıktı. Programda, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun hep birlikte yaşanması için özel öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliğe Niğde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ramazan Gün ve Sami Adem de katıldı.


Niğde Halk Eğitimi Merkezi müdürü Orhan Çetin yaptığı açıklamada sevgi, saygı ve dayanışma temelinde her bireye dokunan çalışmalarla toplumun her kesimini hayat boyu öğrenme çatısı altında buluşturmaya ve değerleri yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle