Ana içeriğe geç

Niğde Valiliğinden fırtına uyarısı

NİĞDE VALİLİĞİ, METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN SON DEĞERLENDİRMELERİNE DAYANARAK KENT GENELİNDE KUVVETLİ RÜZGAR VE YER YER FIRTINA BEKLENDİĞİNİ DUYURDU.

SON DAKİKA
Niğde Valiliğinden fırtına uyarısı

Niğde Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine dayanarak kent genelinde kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına beklendiğini duyurdu.


Niğde Valiliğinden yapılan açıklamaya göre 13 Şubat Cuma günü Niğde genelinde güneyli yönlerden esecek rüzgarın saatte 50 ila 80 kilometre hızında, yer yer ise 90 kilometreye ulaşabileceği bildirildi. Kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçmaları, ağaç ve direk devrilmeleri ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzlukların yaşanabileceği değerlendiriliyor.


Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların meydana gelebilecek risklere karşı gerekli tedbirleri almaları ve yetkili merciler tarafından yapılacak uyarı ve duyuruları yakından takip etmeleri istendi. Meteorolojik uyarının 13 Şubat saat 00.00’da başlayıp aynı gün saat 23.00’te sona ermesi bekleniyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi