USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nisan ayında çöp poşetiyle kaydılar, o anları kayda aldılar

SİVAS’IN SUŞEHRİ İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN SUŞEHRİ DAĞCILIK KULUBÜ (SUDAK), KÖSEDAĞI’NDA ETKİNLİK DÜZENLEDİ. KARLA KAPLI ZİRVEDE ÇÖP POŞETİYLE KAYAN DAĞCILAR KARIN KEYFİNİN ÇIKARTIRKEN, O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Nisan ayında çöp poşetiyle kaydılar, o anları kayda aldılar
24-04-2026 10:50

Sivas’ın Suşehri ilçesinde faaliyet gösteren Suşehri Dağcılık Kulubü (SUDAK), Kösedağı’nda etkinlik düzenledi. Karla kaplı zirvede çöp poşetiyle kayan dağcılar karın keyfini çıkartırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Sivas’ın Suşehri ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Suşehri Dağcılık Kulübü (SUDAK), farklı kulüplerle bir araya gelerek Kösedağ’da dağcılık etkinliği gerçekleştirdi. Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte dağcılar, klasik kayak merkezlerinde yüksek maliyetlere ulaşan ekipmanlar yerine dikkat çekici bir tercihte bulundu. Katılımcılar, sembolik bir gönderme yaparak çöp poşetleriyle kaymayı tercih etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte eğlenceli anlar yaşandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ