USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Ödüllü oyun Bursa’daki festivalde sahnelendi

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI, DEVLET TİYATROLARI BURSA 12. BALKAN ÜLKELERİ TİYATRO FESTİVALİ’NE KATILARAK "YAŞAMAK MI, YOKSA ÖLMEK Mİ" OYUNUNU SAHNELEDİ.

Ödüllü oyun Bursa’daki festivalde sahnelendi
21-04-2026 15:56

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sahneye taşıdığı "Yaşamak mı, Yoksa Ölmek mi" adlı ödüllü oyun, Bursa’da düzenlenen festivalde izleyiciyle buluştu.


Daha önce 26. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde, "Yılın En Başarılı Oyunu", "Yılın En Başarılı Sahne Tasarımı" ve "Yılın En Başarılı Giysi Tasarımı" ödüllerine layık görülen "Yaşamak mı, Yoksa Ölmek mi" adlı oyun, Devlet Tiyatroları Bursa 12. Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’ne katıldı. Ekibin başarılı performansı festivalin kapanış gösterisi olarak sahnelenirken tiyatroseverlerden tam not aldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ