USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Öğrencilerin bayrak sevgisi yollara taştı: Sürücüler karşılıksız bırakmadı

KASTAMONU'NUN TOSYA İLÇESİNDE ÖĞRENCİLERİN BAYRAK SEVGİSİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN AÇTIĞI DÖVİZİ GÖREN SÜRÜCÜLER, KORNA ÇALARAK CEVAP VERDİ. O ANLAR RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Öğrencilerin bayrak sevgisi yollara taştı: Sürücüler karşılıksız bırakmadı
04-02-2026 16:04

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde öğrencilerin bayrak sevgisine sürücüler, korna çalarak cevap verdi. O anlar renkli görüntülere sahne oldu.


Eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde okullar "Bayrak Sevgisi" temasıyla açıldı. Bu kapsamda Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Ellerindeki Türk bayraklarıyla Çanakkale Şehitleri Caddesi’ne giden öğrenciler, "bayrağına selamlamak istiyorsan kornaya bas" yazılı döviz taşıdı. Yoldan geçen sürücüler ise öğrencilerin mesajını karşılıksız bırakmadı. Sürücüler korna çalarak bayrak sevgisini gösterdi.


O anlar ise renkli görüntülere sahne oldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ