Ana içeriğe geç

OMÜ’nün uluslararasılaşma çalışmaları

TÜRKİYE CUMHURİYETİ EDİNBURGH BAŞKONSOLOSU BÜYÜKELÇİ HAKAN KIVANÇ, GLASGOW’DA DÜZENLENEN 36. AVRUPA ULUSLARARASI EĞİTİM BİRLİĞİ KONFERANSI VE FUARI (EAIE 2026) KAPSAMINDA ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (OMÜ) STANDINI ZİYARET ETTİ.

SON DAKİKA
OMÜ’nün uluslararasılaşma çalışmaları

Türkiye Cumhuriyeti Edinburgh Başkonsolosu Büyükelçi Hakan Kıvanç, Glasgow’da düzenlenen 36. Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği Konferansı ve Fuarı (EAIE 2026) kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) standını ziyaret etti.


OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın ve üniversite heyetiyle bir araya gelen Başkonsolos Kıvanç ile gerçekleştirilen görüşmede, OMÜ’nün uluslararasılaşma çalışmaları, Birleşik Krallık’taki yükseköğretim kurumlarıyla geliştirilebilecek akademik iş birlikleri ve üniversitenin uluslararası alandaki faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.


Ziyarette ayrıca OMÜ’nün EAIE 2026 kapsamında gerçekleştirdiği temaslar ve uluslararası yükseköğretim alanındaki iş birliği hedefleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın, Başkonsolos Hakan Kıvanç’a OMÜ standını ziyaretleri ve nazik ilgileri dolayısıyla teşekkür etti.


Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve görüş alışverişinin ardından sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle