USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ordu’da patpat fındık bahçesine uçtu: 1 ölü, 1 yaralı

ORDU’NUN ÇAYBAŞI İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKAN "PATPAT" OLARAK TABİR EDİLEN TARIM ARACININ FINDIK BAHÇESİNE YUVARLANMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI.

Ordu’da patpat fındık bahçesine uçtu: 1 ölü, 1 yaralı
02-02-2026 19:23

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde "patpat" olarak bilinen tarım aracının fındık bahçesine uçtuğu kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.


Kaza, ilçeye bağlı Aşıklı Çakıllı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.B. (20) yönetimindeki "patpat" olarak bilinen tarım aracı, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Savrulan tarım aracı, yaklaşık 30 metrelik yükseklikten fındık bahçesine yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, araçta yolcu olarak bulunan Adem Öztürk’ün (45) hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü E.B. ise, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ