Ana içeriğe geç

Otomobiller kavşakta çarpıştı: 1 yaralı

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE D300 KARAYOLU ÜZERİNDE SEYİR HALİNDEKİ BİR OTOMOBİL İLE KARAYOLUNA BAĞLANMAK İSTEYEN BİR OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BİR KİŞİ YARALANDI.

SON DAKİKA
Otomobiller kavşakta çarpıştı: 1 yaralı

Manisa’nın Kula ilçesinde D300 karayolu üzerinde seyir halindeki bir otomobil ile karayoluna bağlanmak isteyen bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.


Kaza saat 14.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Sandal kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak’tan İzmir istikametine seyir halinde olan Kıyas B. idaresindeki 43 AGP 618 plakalı otomobil ile Sandal Mahalle kavşağından D300 karayoluna bağlanmak isteyen Alim U. idaresindeki 34 VG 1376 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki otomobil de kavşak içerisine savrulurken, 34 VG 1376 plakalı otomobil sürücüsü Alim U. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve trafik polisleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Alim U., ambulansla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle