USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Özel maden ocağında göçük

ZONGULDAK'TA ÖZEL BİR MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ. GÖÇÜK ALTINDA KALAN 3 KİŞİDEN BİRİ YARALI OLARAK KURTARILDI

Özel maden ocağında göçük
16-02-2026 16:31

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 3 kişiden biri yaralı olarak kurtarıldı, diğer 2 işçiyi ise arama, kurtarma çalışmaları sürüyor.


Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde bulunan Bektaşlar Firması’na ait maden ocağında, 3 işçi göçük altında kaldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi, jandarma, AFAD ve TTK arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.


Olayın ardından İsmet Kabuk isimli işçi yürütülen çalışmalar sonucu ocaktan yaralı olarak çıkarılarak hastaneye götürülürken, diğer iki işçi Ziya Kiret (60) ve Veysel Oruçoğlu (46) için arama kurtarma çalışmalar yürütülüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ