USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Polis ablalarından şehit kızı Melek Nur’a doğum günü sürprizi

AMASYA’DA ŞEHİT POLİS SİNAN YILMAZ’IN KIZI MELEK NUR’A 18. YAŞ GÜNÜNDE POLİS ABLALARI DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI. MELEK NUR YILMAZ’IN OKULUNA GİDEN AMASYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE SOSYAL HİZMETLER VE SAĞLIK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, SINIFINDA PASTAYLA SÜRPRİZ YAPIP MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR.

Polis ablalarından şehit kızı Melek Nur’a doğum günü sürprizi
13-05-2026 09:53

Amasya’da Şehit Polis Sinan Yılmaz’ın kızı Melek Nur’a 18. yaş gününde polis ablaları doğum günü sürprizi yaptı.


Melek Nur Yılmaz’ın okuluna giden Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ekipleri, sınıfında pastayla sürpriz yapıp mutluluğuna ortak oldular.


Genç kız ve annesi Ümmüye Pusat Yılmaz, zor günlerinde olduğu gibi mutlu günlerinde de yanlarında olan polislere teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ