USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Posof’ta özel eğitime anlamlı katkı

POSOF KAYMAKAMLIĞI HİMAYELERİNDE, İYİLİĞE UÇANLAR DERNEĞİ TARAFINDAN HALİTPAŞA YATILI BÖLGE ORTAOKULU BÜNYESİNDE YAPTIRILAN VE ŞEHİT HAVA PİLOT YARBAY GÖKHAN KORKMAZ İLE TÜRK HAVA ŞEHİTLERİ ADINA HAZIRLANAN ÖZEL EĞİTİM SINIFLARININ AÇILIŞI DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Posof’ta özel eğitime anlamlı katkı
18-02-2026 13:34

Posof Kaymakamlığı himayelerinde, İyiliğe Uçanlar Derneği tarafından Halitpaşa Yatılı Bölge Ortaokulu bünyesinde yaptırılan ve Şehit Hava Pilot Yarbay Gökhan Korkmaz ile Türk hava şehitleri adına hazırlanan özel eğitim sınıflarının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.


Açılış programına İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Kestioğlu, Belediye Başkanı Erdem Demirci, Hakim Erdal Güven, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Çevik, İlçe Emniyet Müdürü Arif Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahit Ulgar, Şehidin eşi Burcu Korkmaz ve oğlu Doruk Korkmaz ile kurum amirleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.


Programda yapılan konuşmalarda özel eğitimin önemi vurgulanarak öğrencilerin daha nitelikli eğitim ortamlarına kavuşmasına katkı sağlayan İyiliğe Uçanlar Derneği’ne teşekkür edildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri sınıfları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Program kapsamında Kaymakam Mehmet Fatih Kestioğlu tarafından, özel eğitim sınıflarının kazandırılmasına verdikleri katkı ve desteklerden dolayı Şehit Hava Pilot Yarbay Gökhan Korkmaz’ın kıymetli ailesine ve İyiliğe Uçanlar Derneği’ne plaket takdim edildi.


Şehitlerin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla hayata geçirilen özel eğitim sınıflarının ilçemizdeki özel gereksinimli öğrenciler için önemli bir kazanım olduğu ifade edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ