Ana içeriğe geç

Rektör Yılmaz; "Afetlere müdahalede eğitim büyük önem taşıyor"

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOGÜ) SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ VE AKADEMİSYENLERİ, YANGINDAN KORUNMA VE İTFAİYECİLİK HAFTASI DOLAYISIYLA REKTÖR PROF. DR. FATİH YILMAZ’I ZİYARET ETTİ.

SON DAKİKA
Rektör Yılmaz; "Afetlere müdahalede eğitim büyük önem taşıyor"

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri ve akademisyenleri, Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.


Ziyarette öğrenciler, hafta kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında Yılmaz’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, sivil savunma ve itfaiyeciliğin insan hayatına doğrudan dokunan, büyük sorumluluk ve özveri gerektiren bir alan olduğunu belirtti. Öğrencilerin aldığı eğitimin afet ve acil durumlara müdahale açısından önem taşıdığını vurgulayan Yılmaz, öğrencilerin ve akademisyenlerin Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı. Ziyaret, öğrencilerle yapılan sohbetin ardından sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle