USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Sakarya’da afet müdahale planı kapsamında protokoller imzalandı

SAKARYA’NIN ERENLER İLÇESİNDE, AFET VE ACİL DURUMLARA KARŞI HAZIRLIK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ERENLER BELEDİYESİ İLE ARAMA KURTARMA DERNEKLERİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Sakarya’da afet müdahale planı kapsamında protokoller imzalandı
20-02-2026 17:09

Sakarya’nın Erenler ilçesinde, afet ve acil durumlara karşı hazırlık çalışmaları kapsamında Erenler Belediyesi ile arama kurtarma dernekleri arasında iş birliği protokolü imzalandı.


Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç öncülüğünde, Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü koordinasyonunda İlçe Afet Müdahale Planı çerçevesinde düzenlenen protokol töreninde, Sakarya Arama Kurtarma Ekibi Derneği (SAKE) ve Afet Gönüllüleri Derneği ile anlaşma sağlandı. İmzalanan protokollerle, afet ve acil durumlarda yürütülecek arama kurtarma faaliyetlerinin daha hızlı ve koordineli bir şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Protokollerin temel amacının ilçenin afetlere müdahale kapasitesini artırmak ve kurumlar arası koordinasyonu güçlendirmek olduğu belirtildi. Yapılan anlaşma ile arama kurtarma çalışmalarının daha verimli hale getirilmesi planlanıyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ