Ana içeriğe geç

Salah’tan Trabzon turu

TRABZONSPOR’UN DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZI MOHAMED SALAH, BORDO-MAVİLİ TAKIMIN YOĞUN MAÇ VE ANTRENMAN TEMPOSUNDAN FIRSAT BULDUĞU SIRADA TRABZON’UN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETTİ.

SON DAKİKA
Salah’tan Trabzon turu

Trabzonspor’un dünyaca ünlü yıldızı Mohamed Salah, bordo-mavili takımın yoğun maç ve antrenman temposundan fırsat bulduğu sırada Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetti. Mısırlı yıldız, Maçka ilçesinde bulunan tarihi Sümela Manastırı’nı ziyaret ettikten sonra yaylalara çıkarak temiz havanın ve doğanın keyfini çıkardı.


Trabzonspor formasıyla sergilediği performansla taraftarların büyük beğenisini kazanan Mohamed Salah, Trabzon’un önemli turizm merkezlerinden biri olan Maçka’yı ziyaret etti. Salah’ın ilk durağı, sarp kayalıkların üzerine kurulu tarihi Sümela Manastırı oldu. Tarihi ve kültürel yapısıyla Trabzon’un simge turizm noktaları arasında yer alan Sümela Manastırı’nı gezen Salah, bölgenin doğal güzelliklerini de yakından görme fırsatı buldu. Şehrin kalabalığından yaylalara


Sümela ziyaretinin ardından rotasını Trabzon’un yaylalarına çeviren Mısırlı yıldız, burada doğayla iç içe zaman geçirdi. Temiz havanın ve Trabzon’un eşsiz yayla manzarasının tadını çıkaran Salah, futbolun yoğun temposundan kısa süreliğine uzaklaşarak moral depoladı.


Trabzonspor taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği Salah’ın Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret etmesi, yıldız futbolcunun şehri yakından tanıması açısından da dikkat çekerken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise büyük beğeni kazandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle