USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Salihli’de metruk binalar masaya yatırıldı

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE KAMU GÜVENLİĞİ, ASAYİŞ VE ÇEVRE SAĞLIĞI AÇISINDAN RİSK OLUŞTURAN METRUK BİNALARA YÖNELİK YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ AMACIYLA TOPLANTI DÜZENLENDİ. TOPLANTI, SALİHLİ KAYMAKAMI ALİ GÜLDOĞAN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Salihli’de metruk binalar masaya yatırıldı
05-02-2026 11:04

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamu güvenliği, asayiş ve çevre sağlığı açısından risk oluşturan metruk binalara yönelik yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi. Toplantı, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında gerçekleştirildi.


Toplantıda, ilçe genelinde dönem içerisinde yıkımı gerçekleştirilen metruk binalar ele alınırken, halen risk teşkil eden yapılarla ilgili yapılması planlanan çalışmalar da değerlendirildi. Kamu güvenliği ve asayişin sağlanması, çevre ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla yürütülecek iş ve işlemler üzerinde duruldu.


Ayrıca toplantıda, metruk binalara ilişkin süreçlerin hızlandırılması için ilgili kurumlar arasında koordinasyonun artırılması, yapılacak çalışmaların planlı ve etkin şekilde yürütülmesi konuları görüşüldü.


Kaymakam Ali Güldoğan, vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı gerekli tüm tedbirlerin kararlılıkla alınmaya devam edeceğini vurguladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ