Ana içeriğe geç

Şanlıurfa merkezli 3 ilde operasyon: 9 gözaltı

ŞANLIURFA MERKEZLİ İSTANBUL VE DÜZCE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA TEHDİT, KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA, MALA ZARAR VERME, HAKARET, YAĞMA VE KASTEN YARALAMA GİBİ SUÇLARI İŞLEDİKLERİ BELİRLENEN 9 KİŞİ YAKALANDI.

SON DAKİKA
Şanlıurfa merkezli 3 ilde operasyon: 9 gözaltı

Şanlıurfa merkezli İstanbul ve Düzce’de gerçekleştirilen operasyonda tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, mala zarar verme, hakaret, yağma ve kasten yaralama gibi suçları işledikleri belirlenen 9 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 5’i tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Nitelikli Yağma, Kasten Yaralama, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme, Tehdit ve Hakaret suçları kapsamında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülmekte olan soruşturmada Şanlıurfa merkezli İstanbul ve Düzce illerinde operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle