USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Selendi-Kula eski yolu yeniden trafiğe açıldı

MANİSA’NIN SELENDİ İLÇESİNDE YOĞUN YAĞIŞLARIN ARDINDAN ÇÖKEN SELENDİ-KULA ESKİ KARAYOLU, EKİPLERİN İKİ GÜN SÜREN YOĞUN ÇALIŞMASIYLA KONTROLLÜ OLARAK YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI. YETKİLİLER, BÖLGEDE ZAMAN ZAMAN TOPRAK KAYMALARI YAŞANABİLECEĞİNİ BELİRTEREK SÜRÜCÜLERE DİKKATLİ OLMALARI UYARISINDA BULUNDU.

Selendi-Kula eski yolu yeniden trafiğe açıldı
31-03-2026 16:25

Manisa’nın Selendi ilçesinde yoğun yağışların ardından çöken Selendi-Kula eski karayolu, ekiplerin iki gün süren yoğun çalışmasıyla kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı. Yetkililer, bölgede zaman zaman toprak kaymaları yaşanabileceğini belirterek sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu.


Selendi ile Kula arasındaki ulaşımı sağlayan ve özellikle Yukarıtefen ile Aşağıtefen mahalleleri arasında büyük hasar oluşan yol, güvenlik gerekçesiyle iki gün boyunca tamamen trafiğe kapatılmıştı. Bu süreçte sürücüler alternatif güzergâhlara yönlendirilirken, ekipler bölgede aralıksız çalışma gerçekleştirdi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube ekipleri tarafından yürütülen dolgu ve güçlendirme çalışmaları sonucu yol kontrollü şekilde araç geçişine açıldı. Çalışmaların sahadaki koordinasyonunu ise Süleyman Girgin yerinde takip etti.


Yukarıtefen Mahalle Muhtarı Faruk Yılmaz, yapılan çalışmaların ardından yolun yeniden ulaşıma açıldığını belirterek emeği geçen ekiplere teşekkür etti.


Yetkililer, yolun tamamen güvenli hale getirilmesi için bölgede kontrollerin sürdüğünü belirterek sürücülere trafik işaret ve uyarılarına dikkat etmeleri çağrısında bulundu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ