Ana içeriğe geç

Siirt’te evin bahçesinde çıkan yangında meyve ağaçları kül oldu

SİİRT'İN KURTALAN İLÇESİNDE BİR EVİN BAHÇESİNDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE ÇEVREDEKİ EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLÜRKEN, BAHÇEDEKİ MEYVE AĞAÇLARI YANARAK KÜL OLDU.

SON DAKİKA
Siirt’te evin bahçesinde çıkan yangında meyve ağaçları kül oldu

Siirt’in Kurtalan ilçesinde bir evin bahçesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürülürken, bahçedeki meyve ağaçları yanarak kül oldu.


Kurtalan ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de bir evin bahçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti. Ekiplerin çalışması sonucu yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında bahçede bulunan çok sayıda meyve ağacı yanarak zarar görürken, muhtemel bir faciaya erken müdahaleyle engel olundu.


Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle