Ana içeriğe geç

Sivrihisar’da sağanak yağmur etkili oldu

ESKİŞEHİR’İN SİVRİHİSAR İLÇE MERKEZİNDE GÜNLERDİR ETKİSİNİ SÜRDÜREN KAVURUCU SICAKLARIN ARDINDAN BAŞLAYAN SAĞANAK YAĞIŞ, SICAKTAN BUNALAN İLÇE SAKİNLERİNİ SEVİNDİRDİ.

SON DAKİKA
Sivrihisar’da sağanak yağmur etkili oldu

Eskişehir’in Sivrihisar ilçe merkezinde günlerdir etkisini sürdüren kavurucu sıcakların ardından başlayan sağanak yağmur sıcaktan bunalan ilçe sakinlerini sevindirdi.


Sivrihisar ilçe merkezinde son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden yüksek sıcaklıklar, öğle saatlerinden sonra yerini serin ve yağışlı bir havaya bıraktı. Aniden bastıran sağanak yağışla birlikte hava sıcaklığında hissedilir bir düşüş yaşandı. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar saçak altlarına sığınırken, sıcaktan bunalan birçoğu ise serin havanın tadını çıkardı. Uzun süredir beklenen yağışın ilçe genelinde havayı ferahlatması halk tarafından memnuniyetle karşılandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle