USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

STSO Başkanı Özdemir, iş dünyasının taleplerini kamu bankalarının genel müdürlerine iletti

SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ZEKİ ÖZDEMİR, TOBB'DA DÜZENLENEN REEL SEKTÖR & FİNANS SEKTÖRÜ DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISI'NDA SİVAS İŞ DÜNYASININ FİNANSMANA ERİŞİM VE KREDİ SÜREÇLERİNE İLİŞKİN TALEPLERİNİ KAMU BANKALARININ GENEL MÜDÜRLERİNE AKTARDI.

STSO Başkanı Özdemir, iş dünyasının taleplerini kamu bankalarının genel müdürlerine iletti
16-07-2026 13:15

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, TOBB’da düzenlenen Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı’nda Sivas iş dünyasının finansmana erişim ve kredi süreçlerine ilişkin taleplerini kamu bankalarının genel müdürlerine aktardı.


Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı’na katıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilen toplantıya, STSO Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Demir de katıldı. Toplantıda kamu bankalarının genel müdürleri ile oda ve borsa başkanları bir araya geldi. Başkan Özdemir, Sivas iş dünyasının finansmana erişim, kredi süreçleri ve bankacılık uygulamalarına ilişkin görüş ve taleplerini kamu bankalarının yöneticilerine iletti. Toplantıda, işletmelerin finansmana erişiminin kolaylaştırılması, kredi süreçlerinin daha etkin hale getirilmesi ve üretim ile yatırımları destekleyecek finansman modelleri ele alındı. Reel sektörün güncel beklenti ve ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantıda, iş dünyası ile finans sektörü arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ