USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Tekirdağ’da otomobil takla attı, sürücü alkollü çıktı

TEKİRDAĞ’DA OTOMOBİL TAKLA ATTI, SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Tekirdağ’da otomobil takla attı, sürücü alkollü çıktı
22-04-2026 16:47

Tekirdağ Çorlu’da direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücünün kullandığı otomobil takla attı.


Kaza, Çorlu ilçesi çevre yolu üzeri meydana geldi. İstanbul yönüne seyreden S.D. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ıslak zeminde kayarak takla attı.


Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan hafif yaralı çıkarılan sürücü S.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Öte yandan Çorlu Bölge Trafik ekiplerince sürücü S.D.’nin yapılan kontrolünde 2.97 promil alkollü olduğu belirlendi.


Görgü tanığı bir vatandaş da, "Kaza yapan kişi fazla hızlı değildi. Hava da yağmurlu. Muhtemelen kaygan zemine kapıldı. Gördüğüm kadarıyla bir takla attı ve sonra biz de yardımına koştuk" dedi.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ