Ana içeriğe geç

TİGEM işletmelerinde denetim yapıldı

AFYONKARAHİSAR’DA KIRSALDA BEREKET BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TİGEM) İŞLETMELERİNDEN HAYVAN ALAN YETİŞTİRİCİLERİN İŞLETMELERİNDE TESPİT VE KONTROL ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

SON DAKİKA
TİGEM işletmelerinde denetim yapıldı

Afyonkarahisar’da Kırsalda Bereket Büyükbaş Hayvancılık Destek Programı kapsamında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) işletmelerinden hayvan alan yetiştiricilerin işletmelerinde tespit ve kontrol çalışmaları gerçekleştirildi.


Edinilen bilgilere göre, program çerçevesinde Sultandağı ve Çay ilçelerinde faaliyet gösteren yetiştiricilerin işletmeleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri ekipleri tarafından ziyaret edildi. Gerçekleştirilen saha çalışmalarında, program kapsamında temin edilen hayvanların tespitleri yapılarak gerekli kontroller gerçekleştirildi.


Kırsal üretimin güçlendirilmesi ve büyükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların ve saha kontrollerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi