USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

TİKA’dan Astana’da 500 kişilik iftar programı

TÜRK İŞBİRLİĞİ VE KOORDİNASYON AJANSI BAŞKANLIĞI (TİKA), RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA KAZAKİSTAN’IN BAŞKENTİ ASTANA’DA DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINDA 500 DAVETLİYİ BİR ARAYA GETİRDİ.

TİKA’dan Astana’da 500 kişilik iftar programı
25-02-2026 20:54

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ramazan ayı dolayısıyla Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlediği iftar programında 500 davetliyi bir araya getirdi.


TİKA, Ramazan ayı dolayısıyla Kazakistan’ın başkenti Astana’da iftar programı düzenledi. Astana’daki Hazret Sultan Camii’nde gerçekleşen programa, kamu kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Türkiye’nin Astana Büyükelçiliği yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan TİKA Kazakistan Koordinatörü Fuat Erdoğmuş, Ramazan’ın kardeşlik ruhuna vurgu yaparak, Kazak halkıyla aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Erdoğmuş, Ramazan ayı boyunca Kazakistan’ın 8 farklı şehrinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ulaştıracaklarını açıkladı.


Türkiye ile Kazakistan arasındaki dostluk bağını güçlendiren program, duaların ardından sona erdi. TİKA, bölgede yürüttüğü projelerle iki ülke arasındaki kültürel ve sosyal iş birliğine katkı sağlamaya devam ediyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ