Ana içeriğe geç

Traktörün arkasına bağlanan sepette serinleme keyfi

ADİLCEVAZ İLÇESİNE BAĞLI AYDINLAR BELDESİNDE ÇOCUKLAR, TRAKTÖRÜN ARKASINA TAKILAN VE İÇERİSİNİ SUYLA DOLDURDUKLARI SEPETTE SERİNLEMENİN KEYFİNİ YAŞADI.

SON DAKİKA
Traktörün arkasına bağlanan sepette serinleme keyfi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde çocuklar, traktörün arkasına takılan ve içerisini suyla doldurdukları sepette serinlemenin keyfini yaşadı.


Türkiye’nin en yüksek zirvelerinden biri olan Süphan Dağı’nın eteklerinde bulunan Aydınlar beldesinde traktörün arkasına takılan sepeti suyla dolduran çocuklar, sıcak havada hem serinledi hem de doyasıya eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan anlarda çocukların neşesi çevredekilerin de yüzünü güldürdü.


Pratik yöntemlerle oluşturulan bu eğlence, çocuklara yaz sıcaklarında unutulmaz bir gün yaşattı. Traktörün arkasındaki su dolu sepette keyif yapan çocukların mutluluğu, Aydınlar beldesinde yazın sıcak günlerinden geriye tebessüm ettiren görüntüler bıraktı.


Orhan Emen isimli vatandaş, çocukların isteği üzerine sepeti suyla doldurduğunu belirterek, "Her gün Van Gölü’ne giremiyoruz. Bundan dolayı çocuklar için böyle bir yöntemle serinliyorlar" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle