Ana içeriğe geç

Türk taraftarlar, San Francisco’da heyecanla maç saatini bekliyor

TÜRK TARAFTARLAR, SAN FRANCİSCO’DA HEYECANLA MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

SON DAKİKA
Türk taraftarlar, San Francisco’da heyecanla maç saatini bekliyor

A Milli Futbol Takımı’nın, Paraguay ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Türk taraftarlar, San Francisco sokaklarında heyecanla maç saatini bekliyor.


A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında TSİ 06.00’da San Francisco’da bulunan Bay Area Stadyumu’nda Paraguay ile karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka öncesinde San Francisco sokakları adeta kırmızı-beyaza büründü.


Çevre şehirlerden, Avrupa’dan ve Türkiye’den millileri desteklemek için gelen taraftarlar, tezahüratlar söyleyerek mücadelenin saatini bekliyor.


Türk taraftarlar, ay-yıldızlılara güvendiklerini ve Paraguay karşısında galip geleceklerine inandıklarını söyledi.


Karşılaşma öncesinde de taraftarlar Calle de Luna’da bir araya gelerek, emniyet birimleri ile organizasyon görevlileri eşliğinde stadyuma yürüyecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle