Ana içeriğe geç

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kilis’te

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU KİLİS’TE TEMASLARDA BULUNDU

SON DAKİKA
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kilis’te

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çeşitli programlara katılmak üzere Kilis’e geldi. Bakan Uraloğlu, ilk olarak Kilis Valiliğini ziyaret etti.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilis’teki programları kapsamında ilk olarak valiliği ziyaret etti. Valilik binasında gerçekleşen ziyarette Bakan Uraloğlu, Vali Ömer Kalaylı ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından karşılandı. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede Bakan Uraloğlu, Vali Kalaylı ve protokol üyeleriyle bir süre sohbet etti.


Bakan Uraloğlu’nun Kilis programı kapsamında Musabeyli Ayrım-Kilis yolunun açılış törenine katılması ve bir düğün salonunda düzenlenecek AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat Vefa İftarı programında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmesi bekleniyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle