Ana içeriğe geç

Yangında evi kullanılamaz hale gelen vatandaş otele yerleştirildi

MERSİN’İN AKDENİZ İLÇESİNDE ÇIKAN YANGINDA EVİ KULLANILAMAZ HALE GELEN VE TEK BAŞINA YAŞADIĞI ÖĞRENİLEN VATANDAŞ, BELEDİYE EKİPLERİNCE OTELE YERLEŞTİRİLDİ.

SON DAKİKA
Yangında evi kullanılamaz hale gelen vatandaş otele yerleştirildi

Mersin’in Akdeniz ilçesinde çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen ve tek başına yaşadığı öğrenilen vatandaş, belediye ekiplerince otele yerleştirildi.


Edinilen bilgiye göre, Turgutreis Mahallesi 4155 Sokakta meydana gelen yangın sonucu M.Y. isimli vatandaşın evi kullanılamaz hale geldi. Yangının ardından bulunduğu yerden ayrılan ve bir süre Nusratiye Mahallesi’nde bulunan depoda kaldığı tespit edilen vatandaş için ekipler harekete geçti.


Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı inceleme ve araştırmalar sonucunda durum yetkililere bildirildi. Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener’in talimatları doğrultusunda zabıta ekipleri, M.Y.’yi bulunduğu yerden alarak bölgede bir otele yerleştirdi.


Yetkililer, vatandaşın barınma ihtiyacının karşılanmasına yönelik gerekli işlemlerin tamamlandığını bildirdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi