USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Yüksekova yolu trafiğe kapatılıyor

HAKKARİ VALİLİĞİ, YÜKSEKOVA YOLUNUN KAYA VE TOPRAK KAYMASI RİSKİ NEDENİYLE BUGÜN SAAT 18.00'DEN YARIN SABAH 06.00'YA KADAR ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE KAPATILACAĞINI DUYURDU.

Yüksekova yolu trafiğe kapatılıyor
26-03-2026 14:12

Hakkari Valiliği, Yüksekova yolunun kaya ve toprak kayması riski nedeniyle bugün saat 18.00’den yarın sabah 06.00’ya kadar çift yönlü trafiğe kapatılacağını duyurdu.


Hakkari Valiliği’nden yapılan açıklamada, 25 Mart 2026 Çarşamba günü saat 16.30 sıralarında Yüksekova yolu üzerindeki Çöplük mevkiinde toprak kayması meydana geldiği belirtilerek, "Mevsim şartları nedeniyle zeminin yumuşaması ve gevşeyen malzemenin yola akmaya devam etmesi sebebiyle kara yolu çift yönlü olarak trafiğe kapatılmış, bugün sabah saatlerinde yol temizlenerek kontrollü olarak trafiğe açılmıştır. Bölgede yağışlı havanın devam etmesinden dolayı toprak kayması riski sürdüğünden, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanabilmesi için bugün saat 18.00 ile sabah saat 06.00’ya kadar kara yolu çift yönlü olarak tekrar trafiğe kapatılacaktır. Gelişmelere ilişkin kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ