Ana içeriğe geç

Zonguldak’ta atık ilaçlar için protokol imzalandı

ZONGULDAK BELEDİYESİ İLE ECZACI ODASI ARASINDA ATIK İLAÇLARIN TOPLANMASI VE ÇEVREYE ZARAR VERMEDEN BERTARAF EDİLMESİNE YÖNELİK ÖNEMLİ BİR İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

SON DAKİKA
Zonguldak’ta atık ilaçlar için protokol imzalandı

Zonguldak Belediyesi ile Eczacı Odası arasında atık ilaçların toplanması ve çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesine yönelik önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.


İmzalanan protokol kapsamında atık ilaçların toplanması ve çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi sağlanacak. Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem yaptığı açıklamada, "Bu protokol ile hem halk sağlığını korumayı hem de çevresel riskleri en aza indirmeyi hedefliyoruz. Daha temiz, daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir Zonguldak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle