Ana içeriğe geç

Zonguldak’ta yapılan yol yeniden bozuldu, vatandaşlar tepki gösetrdi

ZONGULDAK'TA İNŞAAT SIRASINDA ÇÖKEN, YÜKLENİCİ FİRMA TARAFINDAN YAPILAN YOL YENİDEN BOZULDU. VATANDAŞLAR İSE DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ.

SON DAKİKA
Zonguldak’ta yapılan yol yeniden bozuldu, vatandaşlar tepki gösetrdi

Zonguldak’ta inşaat sırasında çöken, yüklenici firma tarafından yapılan yol yeniden bozuldu. Vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.


Zonguldak’ta Tahir Karaoğuz sokakta bir binanın yıkım sırasında yol çökmüştü. Yıkılan yol bir süre sonra yüklenici firma tarafından yapıldı. Ancak çok geçmeden yol yağmur sularıyla birlikte yeniden bozuldu.


Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Yolun haline bakar mısınız? Adam akıllı yapmadıkları için yol yeniden bozuldu. Bu yolu kim yapacak. Araçlarımız burada zarar görüyor. Lütfen biran önce bu yolu doğru düzgün yapın. Belediye yolu doğru düzgün denetlemediği için yol zaten baştan sağma yapıldı" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle