Asayiş

10 ay önce buhar kazanı patlamış, 3 işçi ölümden dönmüştü: O fabrikada korkutan yangın

Sakarya’nın adapazarı ilçesinde 10 ay önce buhar kazanının patlaması neticesinde 3 işçinin ölümden döndüğü kereste fabrikasının bu kez ise ağaç tozu silosunda yangın çıktı. Ekiplerin seferber olduğu yangın, kısa sürede söndürüldü.

10 ay önce buhar kazanı patlamış, 3 işçi ölümden dönmüştü: O fabrikada korkutan yangın
23-05-2024 00:41

SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 10 ay önce buhar kazanının patlaması neticesinde 3 işçinin ölümden döndüğü kereste fabrikasının bu kez ise ağaç tozu silosunda yangın çıktı. Ekiplerin seferber olduğu yangın, kısa sürede söndürüldü.


Adapazarı ilçesinde bulunan Keresteciler Sanayi Sitesi içerisindeki bir kereste fabrikasında ağaç tozu silosunda henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Maddi hasarın meydana geldiği yangına ilişkin inceleme başlatıldı.


Öte yandan, aynı fabrikada 12 Temmuz 2023 yılında buhar kazanının patlaması neticesinde 3 işçi ölümden dönerken patlama anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansımıştı. Görüntülerde, 5 işçinin çalıştığı bölgede buhar kazanının adeta bomba gibi patlaması, alevlerin yükseldiği anlar ve patlamanın etkisi ile işçilerin can havliyle bölgeden kaçıştığı anlar da görüntülerde yer almıştı. Yaklaşık 10 ay önce meydana gelen olayda, patlamanın etkisi ile yükselen alevlerin arasında kalan 3 işçinin ise vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşmuştu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER