Spor

8. Kez Düzenlenen 15 Temmuz Yarışı Sona Erdi

Muğla'da 8'incisi düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Bisiklet Yarışı, 34 ilden 124 sporcunun katılımıyla 62 kilometrelik etabın ardından Marmaris'te sona erdi.

8. Kez Düzenlenen 15 Temmuz Yarışı Sona Erdi
15-07-2025 14:35
15-07-2025 15:12

Muğla’da startı verilen bu yıl 8’inci kez düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Bisiklet Yarışı Marmaris’te sona erdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm ülkede olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler ve programlarla devam ediyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Bisiklet Yarışı’nın startını Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras birlikte verdi. Bu yıl 8’inci kez düzenlenen ve 34 ilden 124 sporcunun 10 kategoride katıldığı yarışlar 62 kilometrelik etapla Marmaris’te sona erdi.

Yarışları Mustafa Tekin birinci, Yunus Emre Yılmaz ikinci, Adem Can Ateş üçüncü olarak tamamladı. Yarış sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ve beraberindeki protokol verdi.





Editor : Arzu BARIŞKANER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER