İnsan

58 yıl sonra ilkokul öğretmenleriyle buluştular

MANİSA’NIN SARIGÖL İLÇESİNDE 4 EYLÜL İLKOKULU’NUN 1967-1968 YILI MEZUNLARI, 58 YIL SONRA İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ MELEK TOMBAK İLE YENİDEN BİR ARAYA GELEREK DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI.

58 yıl sonra ilkokul öğretmenleriyle buluştular
29-10-2025 22:58

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 4 Eylül İlkokulu’nun 1967-1968 yılı mezunları, 58 yıl sonra ilkokul öğretmenleri Melek Tombak ile yeniden bir araya gelerek duygu dolu anlar yaşadı.


Soma’da yaşayan emekli öğretmen Melek Tombak, öğrencilerinin daveti üzerine oğlu ile birlikte Sarıgöl’e gelerek yıllar sonra öğrencileriyle buluştu. Sarıgöl Belediyesi önündeki parkta gerçekleştirilen buluşmada öğrenciler, öğretmenlerine çay ve pasta ikram etti.


Buluşmayı organize eden Eczacı Ayşe Özhan, "Soma’da yaşayan ilkokul öğretmenimizi ilçemize davet ettik. Tüm sınıf arkadaşlarımıza ulaştık ve 58 yıl sonra öğretmenimizle yeniden bir araya geldik. Hepimiz çok duygulandık, ellerini öptük, eski günleri yad ettik." dedi.


Melek Tombak’ın öğrencilerinden 68 yaşındaki Ömer Sarıhan ise, "Bizler için çok anlamlı bir günde, Cumhuriyet Bayramı’nda öğretmenimizle bir arada olmak büyük bir mutluluk. Kendisini çok seviyoruz, ellerinden hürmetle öpüyorum. Allah uzun ömürler versin." ifadelerini kullandı.


Öğretmenleriyle geçmişi yad eden öğrenciler, uzun yıllar sonra gerçekleşen bu buluşmada hem nostalji yaşadı hem de duygusal anlara tanıklık etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER