Asayiş

8 ayrı suçtan aranan ve 24 yıl hapis cezası bulunan firari ekmek fırınında yakalandı

KOCAELİ'DE 8 AYRI SUÇTAN TOPLAM 24 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN VE 8 YILDIR FİRARİ OLAN HÜKÜMLÜ, İSTANBUL PENDİK’TE EKMEK FIRININDA YAKALANDI.

8 ayrı suçtan aranan ve 24 yıl hapis cezası bulunan firari ekmek fırınında yakalandı
08-06-2026 19:10

Kocaeli’de 8 ayrı suçtan toplam 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 8 yıldır firari olan hükümlü, İstanbul Pendik’te ekmek fırınında yakalandı.


Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hakkında çeşitli suçlardan toplam 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firariyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, "kasten öldürme", "yaralama", "müessir fiil", "hükümlü veya tutuklunun kaçması", "ruhsatsız ateşli silah bulundurma ve taşıma", "resmi belgede sahtecilik" ve "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" gibi suçlardan aranan F.D. isimli şahsın 31 Ağustos 2018 tarihinden bu yana firari olduğu ve yaklaşık 8 yıldır arandığı belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu düzenlenen operasyonla şüpheli, İstanbul Pendik’te ekmek fırınında yakalanarak gözaltına alındı. Hükümlü işlemlerinin tamamlanması için Kocaeli’ye getirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER