Gündem

Girmeler Mağarası Yerli Ve Yabancı Turistlerin Akınına Uğruyor

Hava sıcaklığının 40 derece olduğu Seydikemer’de, sıcaklığın 15 derecelerde olduğu Girmeler Mağarası yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Girmeler Mağarası Yerli Ve Yabancı Turistlerin Akınına Uğruyor
31-08-2015 11:00

Seydikemer’de hava sıcaklığının 40 dereceye kadar yükseldiği bugünlerde insanlar ya klimayla ya da bulduğu gölgelik alanda serinlemeye çalışıyor. Girmeler Mağarası ise son günlerde herkesin uğrak yeri haline döndü. Sebebi ise sıcaklığın burada 15 dereceye kadar düşmesi. İnsanlar dışarıdaki sıcaktan bunalınca Girmeler Mağarası’nda zaman geçirerek serinliyor.

“DIŞARISI SICAKLIKTAN KAVRULURKEN MAĞARANIN İÇİ 15 DERECE”

Girmeler Mağarası’nı ziyaret edenler dünya harikası bir yer, İnsanların gelip burayı görmelerini istiyorum. Dışarısı sıcaktan kavrulurken içeride sıcaklık 15 derece. İnsanlar geliyor. Burada serinlemenin tadını çıkarıyor. Yerli ve yabancı turistler başta olmak üzere bütün vatandaşlar buraya gelip memnun ayrılıyor.

Mağarayı gezmeye gelen turistler ise “Bu yazın en sıcak günlerinden bir tanesi, bu mağaranın içi çok serin, herkesin buraya gelmesini tavsiye ederiz. Dışarıda 40 derece sıcaklık varken, mağaranın içindeki sıcaklık 15 derece ancak vardır. Güzel bir ortam, doğal bir ortam bu mağara el değmemiş gibi muhteşem bir güzellik” şeklinde konuştular.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER